To my dear future husband

To my dear future husband

I'm waiting for u..

much love
nurul


hahah..tajuk post nak gempak je kan?
anyway,aku ade tempekkan ayat nie dalam status fb seorang close friend.topik pulak-bercinta selepas kahwin.

Dan topik post kali ini-makanan kegemaran.


jadi nampak tak persamaannya di situ?zzzzz

korang tau tak,aku paling suke bukak blog tentang makanan.aku suke tengok gamba makanan yang sedap2.kalau aku boring tahap cipan tak tau nak buat ape,aku suke search kat google gamba makanan.ayah aku pulak,adalah seorang yang sangat tidak berkira tentang soal makanan.Sebab tu la anak die jadi macam ni.isk isk T____T.

nak tau makanan kegemaran aku dari kecik?yang berada dalam ranking paling atas sekali?

Jeng Jeng Jeng




Yerrr itu diee...ayam!atau lebih specific lagi,kfc la yang paling aku suka.Ayah aku kan time kecik2 setiap bulan die msti bawak aku makan kfc nie bile die dapat gaji.Muka at0k ni adalah muka kesayangan aku tau.

Tgk nie,sedap kan??

Makan dari kecik sampai sekarang pun,aku tetap tak bosan.Cuma sekarang ni,aku dah bahagikan kasih sayang aku antara ayam kfc dengan ayam mcD.kadang2 aku makan kfc,kadang2 aku makan mcD.Selalu aku berangan mase kecik,kalaulah aku kaya,aku nak buat restoran kfc kat sebelah rumah aku..aishhh..



ni kek coklat aku buat taw =D

kek coklat,coklat pun trmasuk dalam list favourite food aku.kalau aku tension,aku suke carik coklat.kalau aku rajin,aku suke buat kek coklat.dan kalau aku marah,aku nak pakwe aku pujuk aku dengan belikan aku coklat nanti =P



nasik ayam pun!!



ni name die rojak mamak.bapak aku yang ajar makan nih


ini semua adalah makanan2 yang aku suke makan dari kecik lagi.Sampaila sekarang.Mungkin sampai aku tua.Tapi nanti,bila dah makin dewasa,tahap metabolisme pun dah turun,aku mesti control kan semua makanan yang aku makan.

ahhh..sedih..sedih!!

3 aduan:

Anak Pak Muin said...

ingat panggil aku td..

Wild Cherry said...

Sedapnye kek coklat tu.. WC nk resipi die boley?

nurulfzz said...

anak pak muin - who knows?hahah

WC - nanti nurul letak kat blog ni ea resepi die =)