impian aku.=)


Dalam hidup ni,aku ada beberapa impian.impian yang aku dah tanamkan dari kecil,tapi susah giler aku nak capai.Dan masih tak tercapai sampai sekarang.Mungkin aku tak bersungguh-sungguh dalam mengejar impian aku.Dan mungkin juga Allah nak uji aku sebelum aku dapat memiliki ape yang aku nak tu.

1st sekali,impian aku adalah utk menjadi waiter.eh bukan,writer =) aku suke menulis.dulu2 sebelum ade laptop / pc..aku menulis pakai tangan je.tulis dalam kertas A4,then kulit depan die aku letak kertas warna warni,pastu aku stapler kan.dari form 1 lagi kot aku buat.walaupun aku amek science stream time skolah,tapi minat aku lebih sikit pada sastera sebenarnye.bile aku dapat peluang nk publishkan citer aku yang aku ade letak kat blog ni,aku pulak sampai skarang still x dapat siapkan cerita tu.uhuk2

2nd,nak bukak kedai.yg ni tak pe,sebab ni impian jangka panjang.hehe.kedai ape,tak tau lagi.tapi mase kecik2 aku plan nak bukak restoran kfc kat sebelah umah aku.SERIUS ni memang angan2 masa kecik.tapi sekarang macam risau nak teruskan sebab takut aku tak dapat control nafsu.haha.tapi kalau nak bukak kedai nanti,aku nak decorate kedai tu jadi sebuah kedai yang comel.macam ni



eh,ayik kluar gamba ni je =P



kalau butik,macam ni lah impian aku.


yang ni angan-angan je kot

tapi aku rase nak bukak bakery lah.sebab aku tak suka sangat masak lauk2 ni.tapi aku suka sangat buat kek/kuih yang comel2.nanti kalau aku kawen,hari2 aku kasi husband aku makan kek.haha


dan impian terakhir


|






















menjadi wife kepada someone yg


sweet macam potato bun
baik
berwawasan

macam ni



















hehe,sorry..blom ade gamba lagi =D


k,bye.






1 aduan:

AiDa AzRyN said...

saje je wat suspender kan?huhu.. :P