felt craft


Biase nye bila weekend,aku buat kerja-kerja perempuan,macam masak ke,menjahit ke(sebenarnya ikut mood jugak.bile rajin dan dah kurang duwet nak pegi jalan so kene duduk rumah kan. hehe)Kadang-kadang aku blaja masak.Kadang-kadang aku blaja menjahit. Kalau yang susah macam jahit baju kurung tu memang aku tak reti lagi.Tapi yang aku suke buat adalah jahit cross titch,dan sekarang aku suke buat felt craft. kat bawah ni aku letak hasil yang penah aku buat.=)


ni mase baru blaja buat felt craft.jahitan pun tak brape nak kemas..



yang warna kuning tu klakar cket.aku pon tak tau motif aku buat bentuk bantal peluk tu =P


hp pouch utk adek aku







k,pasni tak tau bile nak buat felt craft lagi.sebab macam dah addicted berblog.hehe

5 aduan:

Amiey said...

kakak huda men jahit2 lak ye... :p

nurulfzz said...

nmpknye mcm tu lah.kakak huda saje je nk mencuba.hakhak.adik amiey kalau LI kt kl nnt bgtaw taw!

Qamarul said...

haa wat kan la pouch hp utk saye gak... hahaha

atie hilmi said...

nurul.. atie nk tny la.. kain jenis pe yg nurul guna tuh ?? hee~ atie ada gak men2 craft nih.. tp kali nih nk try wt felt craft cm nurul gak la.. cm menarik jek.. blh wt beg duit syiling / pancilbox / keychain.. isk.. tetiba byk idea plak.. nti shout box atie ye.. thanx..

Amiey said...

mmg kat kl pn LI je kakak huda. hehe