day one : 10 things about you

day one : 10 things about you

1.nama nurulfzz ni aku guna kt semua social network dan kat mane2 yang memerlukan username dari lepas abes spm lg.maksud fzz tuh?biarla rahsia =P
2.Nama sebenar aku,Norulhuda Binti Baharudin.ade yang panggil nurul,huda,along,uda,odah dan sayang.haha
3.Anak sulung dari 3 org adik beradik.Beza umur aku dengan adik kedua aku adalah 10 taun.
5.seorang yg agak berahsia.
6.mak aku cakap aku degil.tapi makin dewasa ni,aku rase prangai degil aku dah kurang.
7.suke benda2 comel.
8.bile tension sangat,akan buat keje gile.
9.sayang sangatt kat mak aku.tapi aku slalu bangkang cakap die.
10.SINGLE.haha

2 aduan:

Akulah Pak Lan said...

kita sgt berbeza..
cuma sama tang part single tuh saja..

nurulfzz said...

tp dlm blog awk,byk sgt nama pompuan kn.hehe