GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !



Assalamuaikum

ini entry pertama setelah hmpir setahun tak mengupdate blog.Setaun?Mak aihh..gile lame..

ni dengan semangat baru,aku nak join segmen bersama Ben Ashaari ni iaitu segmen...jeng jeng jeng!!!

SEGMEN GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL - BERMULA !

disebabkan cara nk join mudah je,ak pon join la.tujuan sebenar knape en ben ni buat segmen ni,ak pon tak tau sebab die pun x nak bagitau lg skrg.nak buat suspen la teww.ehehe.

oklah,j0mlah kite join kempen ni bersama-sama.tempoh pengumpulan blog2 ni bermula dari 3/4 smpai la 5/4

Cara2 nk join pulak bleh bace kat blog en ben ni,kat sini.





ok,jadi aku dh letakkan header blog encik badan brketak2 ni kt cni.jadi dah boleh pegi tido skrg.slmt malam smua (^_^)

14 aduan:

Anak Pak Muin said...

lamenye baru nak update cik kak oi..haha

nurulfzz said...

haih..nmpaknye mcm tu ler anak pak cik muin.hehe.bru dpt smangat blk nih nk update..slmt dtg ke ini blog.jenguk2 la slalu nnt=D

mohd ridwan said...

KASI GEGAR BLOG KAMU!!meh kita meaen cak2~

nurulfzz said...

silekan~~(^_^)

Puteri Salju said...

salam gegar...

i follow u

nurulfzz said...

hye puteri salju..salam gegar juge =)

Bro Azqar said...

Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD!!! terujaa koot! :P waahh ade salji?? heheee

http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

Shaherah said...

hye hye..
Shera singgah kat sini...
Shera dari kumpulan 7 gak..
Shera gegar blog ni.. yeayy!! ^_^

kalau free singgah lar.. http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

MyMye MyMya said...

Singgah Sini :D ....GeGaR BloG 1 RiBu !!!

anismelon said...

gegar sini pulak...:)..dari group 7 gak..teruskan gegaran..

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmengegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/singlein-relationshipcomplicatedsingle.html

cik riffa :) said...

terjah sini sambil follow
jom singgah blog kte pulak ;D

gegar 1 ribu blog April

top post ;
ABPBH and Johnny Depp

seronok gila jumpa blogger² otai

yuppiyupiyu ke upu?

アヌム ちゃん~~ said...

salam.nice blog :) sudi2 la join my bloglist ye^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-frommetoyou.html

cik HUSYI said...

FOLLOW SINI..

dari kump 2 nom 77..
(^__^)

Puteri Kasih said...

misi gegaran ke sini :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/misi-seorang-blogger-7.html

jemput singgah ke blogies saya yer