no title 2

post ni utk kawan aku
kenapa ko da berubah eh
aku rase macam x kenal kau lagi
dah makin jauh
aku rindu saat2 kite smua bersama dulu
itu sebenarnye yang menguatkan hati aku utk bkerja kt sini
kau aku anggap mcm abg aku.
walaupun kadang-kadang aku anggap ko annoying
tapi aku sayang kau

ni post luahan hati paling jujur aku rase aku buat.cuma x sebut name je.skrg aku rase tak tenteram.then aku terfikir pasal kau.aku tau kau tak baca blog ni.

korang,sori sebab post merepek ni.dua tiga hari ni aku rase aku emo sikit.senyum,gelak aku.smua pura-pura.huhu

0 aduan: