salt n pepper (part 1 n part 2)

ini entry pasal makanan =P

time dapat gaji haritu,aku dan kak niza pegi menternak lemak(tiru ayat cik epal)ehehe kat sini.

ini adalah kak niza bersama makanan kami.cute kn die nih?tp kpd sesape yg tertarik tu lupekan saje sbb die adalah sudah berpunya =P




xsmpat nk take pic sblm makan =P



then sebulan selepas itu..

Kat sini pula









salt n pepper =)





dan ni muka tuan punye blog yang tengah melantak


p/s:papep0n,KFC tetap di hati.hehe



12 aduan:

puteri ain said...

kelaparan selepas tengok gmbar2 tu..

nurulfzz said...

nurul letak entri ni pon time tgh lapa.belek2 album pastu nmpak gmba ni.hehe

YobSumo said...

tak pernah makan tony romas

ataupun

chilis

T-T

tak sabar nak jadi kaya. hehe.

nurulfzz said...

hehe..kite pon x slalu.sesekali saje.=D

Woofer Storm said...

pergghh,sedap gila dia mkn..hehehee
follow sni

cik sakura said...

tiba2 rasa lapar..

Cik Cempaka said...

uh my gosh..

giler menggoda..

laparrr~~~lapar~~~

IDAZS said...

saya lebih sukakan chili's dr tony romas. suka triple play+ fajitas+guava! aduii lapar pulak

Cik Puan Zura said...

wah tuan umah ada gaya jadi host jalan2 cari makan nihh....

nurnabiha said...

sdap nye...da la i tgh lapar ni..huhu

OreO HitaM said...

wah terbaik Tony Romas

sha said...

yummy! nk sikit..