siapa nak kisah cintanya divideokan secara percuma?


Ini adalah sticky post.Sila scroll ke bawah untuk membaca entry terbaru.Tq =)


Wah,dengan penuh semangat aku mengupdate entry ini di tengah2 malam selepas habis menonton sinetron indonesia =P

Tujuan entry kali ini adalah untuk menganjurkan sebuah contest.idea asal adalah datang dari kawan aku sendiri iaitu Fauzan.Dia ni sebenarnya member+jiran aku dari kecik lagi.Dan dia adalah seorang photographer yg very talented dan kreatif.

Kalau korang nak tengok hasil kerja dia,korang boleh click kat fanpage fb die, kat sini ataupun blog die, kat sini.

So berbalik kepada tujuan asal, contest
Kisah Chentaku ini akan dibuka sehingga 20 May 2011.Cara2 untuk menyertainya pula adalah:


Contest Kisah Chentaku

1.Bukak fanpage Fauzan Lazi Photographer, kat sini,then korang like

2.Buat satu entri kat blog korang,dengan tajuk “Contest Kisah Chentaku” dan cerita la mcmmana korang bleh jumpa dan jatuh cinta dengan pasangan korang tu(ha,bab ni aku suke bace,hehe).Kisah cinta paling sweet dan ikhlas akan dipilih sebagai pemenang.Kemudian letakkan link dekat bahagian komen entri ni.If korang takde blog,korang boleh paste kan cerita tu kat fanpage fb then dekat bahagian discussion.Jangan lupa letak gambar korang dan pasangan korang sekali k.


3.Pastu follow blog nurulfzz ni(hehe,promote blog jgk cket)
4.Then suka hati la nak tag orang lain ataupun tak.

Okey,thats all.Oh ya,mesti korang nak tau hadiah yang ditawarkan bukan?

Baiklah,

Jeng Jeng Jeng!!




1st prize: Satu sesi photoshoot video percuma

2nd prize:Satu sesi photoshoot photo percuma



Ha,bestkan hadiah tu?Nanti bolehlah disimpan sebagai kenangan untuk korang dan pasangan korang tu.kan kan kan?=)

So,ape lagi.Cepat-cepat join okeh!Tarikh tutup 20 May 2011.Selamat mencuba!



42 aduan:

aNiss :):) said...

w0w... macam best.. tapi aniss tak de pakwe.. hohoho~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xnk la kongsi2 ni.. wat segan jerkkkk... hehe

Cik Nurul said...

nak join....
huhu...
ni link nye

http://puterimaz.blogspot.com/2011/04/kisah-chentaku.html

Sue Zaman said...

best lah... nak join :)

gadis are you said...

wah best lah tp xde cite la pla...xpe lah..heee

nadiemsharmz said...

cam best jer!....insyallah ade msa kang nad join yup!..skrg bz..huhu

mcm ni lah said...

mcm best jer sambil tinggal jejak untuk dijejaki

Sue Zaman said...

sue join :)

http://suemylife.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-chentaku.html

anis lolly said...

kak! tak sweet pun tapi nak join jugak!

http://diari-anis.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-chentaku.html

sabenazakey said...

xde pngalamn,.xbley nk join,.sobb..sobb..!

BlackStar said...

nk join... tp takde bf la.. t kalo ader, BS join k.. hehe
=)

syieda said...

syieda joint...

http://shuhaida313.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-chentaku.html

^_^

Tasha said...

thnx invite me. tapi I baru putus!

cik HUSYI said...

TQ invite :D
tapi..
tapi..
saya belum pernah bercintaa...

Oh tidakk~~~~

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

alamakkk...malu ouhhhh, heheh ^^

cik zura said...

entry sebelum2 ni da wat da..sal kisah luf2 sye..bleh repost ta?? :)

Wafiy Suzly said...

takreti la nak berstory huhu

Cik Cempaka said...

Thanks invite, tapi kite x sure lg nak join ke tak..

hihi, malu ahh

mimi said...

yes yes nak join!! tapi takde bf ni? nanti buat lagi tau. tunggu sampai ade. hehe

linda a.k.a ibusumaiyah said...

best hadiah no 2 tu....kiter suka hadiah camtu...mmm...nanti nak try karang..:)

SitiHajarFarahin !! said...

alaaa bestnye contest ni ! nak join... tapi dah clash ngan dia... xkan nak letak pic same2 lagi... alaaaaaa nak join gak !!! hmmmm

Miss Ran said...

maaf takley join

sbb gamba=P

tp tkpe nnti tolong pomotkan=)

AliaJustea said...

sedih tak dapat join,, tak de pakwe.. ptus sudah.. hurmmm :(

Nor Syafiqah said...

thanx invite :)
tapi malu lah nak join..
xsweet mana pun.hehe

♥yaya budak suka embun♥ said...

hurmmmmmmmmm T__T

Jiwa Lara said...

teringin nak join..tp gmbr bdua xde la..huhu..x pnah tngkpa gmbr bdua..

apik pehe said...

wehhh nurul..sori sbb lambat..aku bizi ..hehe

cherita chenta.. said...

kind of interesting..

would like to join..

=)

HAJAR hasan said...

teehee~ thank you dear for inviting me. it's interesting. but, frankly speaking. sye tak pernah bercinta. ;)

cpahniza said...

xpat juin sbb xdak psgn...uwaaaa sob sob T_T

no_answer said...

best best !

tp single tatau nak wat video ape . haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
saja saja datang bertandang

nabila bayek said...

alamak !!!!!! da terlepas laa nk join..
ngee ... =))

gipun, sya xda kesah nya

Anis Adila Aris said...

ini rahsia kita berdua je tau, jangan bg tahu orang lain..hehe

http://akuqute.blogspot.com/2011/04/contest-kisah-chentaku.html

syuwai said...

kalau sesi2x photoshot ni memang aku pantang gile tp kalau sma2x dengan lovers tu susah skit sebab masih singgel!

oh nooo...aku suka hadiah tu X___X

nak kena cari kapel kontrak neh..hoho

awEEN said...

wow!!! best la hadiahnye..erm..xkire kte ade kt mane ye bleh wat vdeo tu..hehehe..bajet boleh menang hahahaha...ala...nak tggu 10mei la baru wat entry..mase tu annversary..nti igtkn saye..hehehe...

misscha said...

hi!! i follow u, jom follow i balik!!

http://misscha-cecite.blogspot.com/

*faralina* said...

fara pown nak join gak..hehe...

http://faralinabahrin.blogspot.com/

:D

ieyza afieyna said...

macam best je.. tapi..hurmm.. hee

erm,,nie nak tnye.. aritu akak ade bw kat blog ieyza an. pastu ade tinggalkn komen. so ieyza nak tnye mcm mane nak tinggalkn komen siap ade link skali.. link dalam ruang komen nie la cmne.?

ieyza afieyna said...

ala coding tue x nmpak. xbole tgk un. hee..

cik EPAL said...

waaa cambest =)

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/