tau tak,benda yang paling buat aku sedih sekarang adalah bile tengok mak dan ayah aku ade masalah dan tak banyak yang aku mampu buat untuk tolong diorang.selama ni hidup kami tenang,tak senang sangat dan tak susah sangat.ayah aku akan sedaya upaya mengkabulkan permintaan anak-anak dia dan anak2 die sendiri tak de la demand sangat mintak yang bukan-bukan.so far aku bersyukur dengan hidup aku,walaupun memang jauh sangat dari perkataan 'perfect',tapi banyak sangat dah ayah dan mak aku kasi kat aku.

sedih,risau dan macam2 lagi perasaan dalam hati aku sekarang memikirkan apa yang akan terjadi.tapi ak tau,ni semua dugaan daripada-NYA.dan mungkin juga dia nak aku dekatkan diri kepada-NYA.sebab aku ni selalu lalai,selalu sangat buat salah.

aku berharap segalanya akan kembali normal.=(

3 aduan:

puteri ain said...

jangan berhenti berdoa k .

Zul Fattah said...

teruskan berdoa k
Selamat menyambut Raya Merdeka.. huuhu..
Maaf jikalau ada salah silap..

http://zulfattah.blogspot.com/

fauzan lazi said...

Jaga mereka sebelum terlambat..